Një nga entitetet e supozuara të huaja  u zbuluan në seancën dëgjimore të kongresit në Mexico City


Një nga entitetet e supozuara të huaja. 

Ngjarja u transmetua drejtpërdrejt në internet, duke ofruar imazhe të qarta të dy qenieve të cilat dukeshin në formë humanoide me përmasa të panatyrshme, fytyra të sheshta dhe trupa të shkërmoqur, si statuja.

Maussan vazhdoi të pretendonte se 30 përqind e ADN-së së këtyre entiteteve ishte ‘e panjohur’ dhe se implantet që përmbajnë ‘metale jashtëzakonisht të rralla’ ishin hequr nga trupat e tyre.

Ai gjithashtu pohoi se entitetet nuk ishin mumie, por “trupa të tëra, të plota, [që] nuk janë manipuluar brenda dhe që kanë një sërë elementesh që i bëjnë ato vërtet të jashtëzakonshme”.

Mjafton të thuhet, e gjithë kjo është përballur me një shkallë të konsiderueshme skepticizmi, me disa që argumentojnë se ‘alienët’ janë në fakt mumie njerëzore që ishin zbuluar në Peru në vitin 2017 dhe më pas u modifikuan në një farë mënyre për t’i bërë ato të dukeshin më shumë. i huaj.

Ndërkohë, Maussan mbetet i bindur se këto dy entitete “nuk janë nga kjo Tokë”.

Pa dyshim që do të dëgjojmë më shumë për këtë histori në javët në vijim.