Një objekt misterioz bie nga qielli gjatë stuhisë së rrufesë


Një punonjës i fabrikës së paketimit të mishit ka kapur së fundmi pamjet e një objekti të paidentifikuar që bie nga qielli.

Pamjet, të cilat u kapën në Teksas gjatë një stuhie, fillojnë siç mund ta prisni me pamjet e reve të errëta stuhie të ndriçuara shkurtimisht në qiellin e natës nga vetëtima.

Papritur, megjithatë, një objekt i ndritshëm mund të shihet duke gjuajtur në tokë nga lart.

“Nuk mund të them se kam hasur në diçka të tillë edhe më parë”, tha 23-vjeçarja.

“Unë kurrë nuk kam regjistruar qiejt apo ndonjë gjë tjetër dhe atë ditë të stuhisë ndjeva vërtet nevojën për ta regjistruar. Jam i hapur ndaj çdo sugjerimi se çfarë mund të ishte apo çfarë ishte.”

Me postimin e klipit në rrjetet sociale, ai shpejt mori dhjetëra përgjigje nga përdorues të tjerë që spekulonin se cili mund të ishte objekti misterioz.

Disa njerëz e krahasuan atë me fillimin e romanit klasik të pushtimit alienësh të HG Wells ” Lufta e botëve “, në të cilin alienët nga Marsi mbërrijnë në Tokë në të ashtuquajturat “meteorë”.

Kishte gjithashtu sugjerime se ai mund të kishte kapur prova të rrufesë së topit – një fenomen i pakapshëm që shihet rrallë dhe madje edhe më rrallë kapet në kamera.

Nëse është rasti, pamjet kanë krijuar një debat interesant.

Burimi: YouTube | 

About Post Author