Një objekt planetar i kuq pranë Hënës


 TheStrangeTales

Çfarë kemi këtu? Pranë hënës, ju mund të shihni diçka që duket si një objekt planetar.

Po mendoja se ai po filmonte nga dritarja, por djali po qëndron qartë jashtë (me prozhektorë në vijën e çatisë në të majtë) dhe po xhiron videon nga një oborr ose rrugë me makinë.

Unë e kam parë këtë në qiell gjithashtu dhe kam pyetur njerëzit e tjerë rreth meje se çfarë mendonin për të dhe ata pretendojnë se nuk mund ta vërejnë atë. Ndonjëherë është e dukshme me sy të lirë. Unë jetoj në bregun lindor të Shteteve të Bashkuara. Është e pabesueshme, me të vërtetë dua të them se rruzulli i kuq është hëna jonë, sepse gjëja tjetër që lëshon dritë është hëna jonë e rreme.