Një park i bukur për nga ndërtimi…Selman Hysi


Por “qan” nga pakujdesia,sherbimi..!

Mini shatervane betoni “si varre” te germuara ne Piramidat e Egjiptit…

Ka kohe qe nuk u punojne fare “bilbilat…”

Ece me teje,stola te shkaterruara..

“Qajne” vetem per pak kujdesje,ti prek dora e ustajit…

Por sikleti vazhdon me teje ne kete park te bukur…

Kur ulesh ne porduret,pantallonat nga prapanica,kane marre gjithe “plumba…”

Grykat e “mortajave” te shatervanit kthyer nga qelli…

Kane mbi tre vjet,qe presin te vere dore “mbreti..!”

Ishte dhe nje Bar Kafe aty te “Fabrika e Miellit..!”

Nuk i dihet arsyea,fluturoji mbrapa diellit…

Ndoshta kjo Bar Kafe ka qene pak me hile …

Ka punuar si “uridhi nene dhe”,i zoti nuk i dihet…

WC-te perballe godines se Bashkise, te mbyte amonjaku…

Grumbuj te moshuaresh, lozin domino prej meraku…

Ndoshta kujtone rine e shkuar…

Aty gjene stola “trofe” me ristela te shkaterruar…

Syt te zene dhe nje shatervane per mbrekulli..!

Delfinet hapin gojen,luanet i luten zotit per nje pik shi..!

Dikush tha,eshte “partia jote” ne pushtet or mik…

Edhe kesaj,po i pikon çatia-i thash,vape e madhe ne ket’ muaj korrik..!