Një shenjë pjekuri-Dashnor Gërmizaj Daxha


NJË SHENJË PJEKURI

Një shenjë pjekuri je i ndërgjegjshëm

Bëhesh shumë më falësh hap mendjen tënde

Respekte dallimet në mes njerëzve

Përqafo dhimbjet tua Mos gjyko lehtë as kënd

Prefero të heshtni më shumë

Se sa të angazhoni në marrëzira

Lumturia nuk varet nga njerëzit

Por nga vetja

Mos e harro kurrë rregullimin e rritjes

Është guximin për tu prirë

Gjithçka që peshon me ndjenja tuaj

Bëhu çdo ditë versioni më i mirë

I vetës dhe.miqve për rreth

Trupi mund të jetë I lodhur sytë të lagur nga loti

Por zemra nuk duhet kurrë të hidhërohet

Njerëzit nuk i përmbushin premtimet

Andaj zbresin në poshtërsinë e tyre

Ndonjëherë jemi të fort na bënë situata

Jemi të sinqertë nga realiteti

Prandaj të jesh I mirë duhesh të kesh detyrim