Një u̳f̳o̳ del nga oqeani indian dhe dhe shqetëson ekspertët


Tema U̳F̳O̳ po bëhet më serioze dhe shkencore, kështu që çdo lajm që del në lidhje me Objektet Fluturuese të Paidentifikuara bëhet virale shpejt. Tani, një objekt misterioz ka dalë nga Oqeani Indian, vetëm 700 kilometra nga Madagaskari.

Vite më parë, tema U̳F̳O̳ u përkiste vetëm teoricienëve të konspiracionit dhe hetuesve alternativë. Tani, shkencëtarët dhe zyrtarët e qeverisë studiojnë hapur.

Për këtë, një objekt të çuditshëm që doli me shpejtësi të plotë nga thellësitë e Oqeanit Indian.

 

U̳F̳O̳ del nga deti
Ishulli La Reunion, i vendosur në arkipelagun Mascareñas në Oqeanin Indian, 700 kilometra në lindje të Madagaskarit.

Me11 tetor, Sandrine Fontaine kapi në video një objekt të madh fluturues të pazbuluar që fluturonte mbi oqean.

Kjo masë e errët enigmatike ngrihej ngadalë mbi ujë. Fontaine e kapi të gjithë suksesin falë filtrit të kuq që kishte teleskopin e saj. Kjo e lejoi atë të shihte detajet e jashtme në formën e asaj që dukej të ishte një anije.

Pavarësisht kësaj, ajo ishte në gjendje të filmonte U̳F̳O̳ vetëm për disa sekonda, dhe ajo u zhduk shpejt.

Sipas ekspertëve që kanë ekzaminuar videon, objekti është shumë i ngjashëm me U̳F̳O̳-të që janë fotografuar nga një nëndetëse amerikane në vitin 1971.

Në momentin kur uji shitet, profili i objektit tregon formë trekëndore. Një formë shumë karakteristike që është filmuar edhe në raste të tjera.

Një shembull i anijeve të çuditshme me këto forma janë avioni antigraviteti TR-3B. Megjithatë, duket qartë se ajo që shfaqet në video del nga deti.

Në fakt, shumë ekspertë konsiderojnë se nuk është një U̳F̳O̳, por një OSNI, sepse mund t’i përkiste një baze nëndetëse.

Njerëzore apo ex̳t̳r̳a̳t̳e̳r̳r̳e̳s̳t̳r̳i̳a̳l̳?

Shumë njerëz në internet kanë përmendur mundësinë që është një teknologji e vërtetë njerëzore e bazuar në inxhinierinë e kundërt. Duke përdorur teknologjinë a̳l̳i̳e̳n̳ të kapur në të kaluarën.

Madje ka përmendur mundësinë që ai të jetë pjesë e një lundrimi hapësinor të aftë për të udhëtuar në planetë të tjerë në Sistemin Diellor.

Ekziston edhe mundësia që të jemi përballë një anije kozmike të vërtetë ex̳t̳r̳a̳t̳e̳r̳r̳e̳s̳t̳r̳i̳a̳l̳. Madje teoricienët kanë spekuluar prej vitesh se mund të ketë një bazë nënujore ekz̳t̳r̳a̳t̳e̳r̳r̳e̳s̳t̳r̳i̳a̳l̳ afër ishullit, ku një racë a̳l̳i̳e̳n̳ mund të ketë ardhur në jetë.

Deri atëherë asnjë qeveri nuk ka folur për këtë, ndaj nuk mund të pohohet apo nënvlerësohet asnjë teori.

About Post Author