Një vit i begat krijimtarie për shkrimtarin Bashkim Hoxha


Në një postim në Facebook,shkrimtari Bashkim Hoxha shkruan:

Një vit më parë më 23 dhjetor 2020 u botua romani: Duartrokitësit.

Ka qënë një vit i bukur komunikimi me emocione ky vit qe po kalon.

-Romani KRONIKAT E MJEGULLES u botua ne Rumani nga CONTRAFORTme perkthim te Cristian Beşleagă

-Po ne Rumani, ne qershor ne festivalin me te madh nderkombetar teatror u bë leximi skenik i komedisë TAG nga trupa e Teatrit Nacional te Sibiut nen drejtimin e regjisorit Bobi Pricop . Komedia u botua edhe -ne Antologjia e Dramaturgjise Bashkekohore, ku ishin perzgjedhur 6 drama nga bota.

-Ne tetor u botua romani NJE SHAKA E VOGEL ME VDEKJEN ne shtepine botuese prestigjioze ONUFRI

-Ne dhjetor u shfaq ne Tirane dhe Durres komedia e re GREPI I ARTE me regji te Herion Mustafaraj .

– Perfundoi perkthimi ne gjuhen ruse i romanit GRUAJA E SHIUT.

Nje vit i bukur krijimtarie po iken.

Ju uroj te gjitheve nje vit te ri me emocione dhe energji pozitive, qe vetem letersia dhe artet dine ta percjellin ne kete kohe te zymte dhe stresante.

About Post Author