Njeriu e ka mbajtur krahun të ngritur për më shumë se 10 vjet për nder të zotit të tij


 TK Randall

Mahant pretendon se krahu i tij është i mpirë dhe i kyçur në vend. Një burrë në Indi ka bërë bujë këtë javë pasi u zbulua se ai e kishte ngritur krahun për më shumë se një dekadë.Mahant Radheypuri Juna Akhara, i cili vjen nga Allahabad, me sa duket u fiksua me idenë e mbajtjes së krahut të ngritur në ajër, sepse donte të bënte diçka për të nderuar zotin e tij.

Duke shpresuar se kjo do ta ndihmonte të vihej re, ai ngriti krahun lart mbi kokën e tij një ditë dhe pastaj e la aty.

Edhe sot – dhjetë vjet më vonë – ai vazhdon ta mbajë krahun të ngritur mbi kokë, edhe kur fle, dhe tani e ka mbajtur atje për kaq shumë kohë sa që në thelb është mbyllur në atë pozicion dhe është krejtësisht i mpirë.

Kur u pyet për sa kohë ai parashikon ta lërë kështu, ai la të kuptohet se do të jetë për pjesën tjetër të jetës së tij.

Në këtë pikë, nëse krahu i tij është me të vërtetë i kyçur në atë pozicion, ai mund të mos ketë shumë zgjedhje në këtë çështje nëse nuk kërkon ndërhyrje mjekësore.

E pabesueshme, megjithatë, Mahant ka një rrugë të gjatë për të bërë për të mposhtur rekordmenin e mëparshëm për këtë lloj marifeti – një burrë të quajtur Mar Bharati i cili thuhet se e mbajti krahun e tij mbi kokë për më shumë se 38 vjet.

About Post Author