Njoftimi i dëshmive të alienëve që shfaqen në Egjipt që nga kohërat e lashta


Dëshmitë arkeologjike të gjetura në Egjipt kanë bërë që shumë njerëz të besojnë se alienët janë shfaqur në Tokë që nga kohërat e lashta.Nga vizatimet e shpellave nga njerëzit parahistorikë, tek mbishkrimet e lashta dhe hieroglifet jo vetëm nga egjiptianët, por nga shumë popuj të tjerë, të gjitha sugjerojnë se alienët kanë vizituar Tokën. nga mijëra vjet më parë.

Nga vizatimet e shpellave nga njerëzit parahistorikë, tek mbishkrimet e lashta dhe hieroglifet jo vetëm nga egjiptianët, por nga shumë popuj të tjerë, të gjitha sugjerojnë se alienët kanë vizituar Tokën. nga mijëra vjet më parë.

Pllakat e personazheve hieroglifë përshkruajnë njerëz me kafka me forma shumë të çuditshme, ndryshe nga ato të njerëzve, kështu që shumë njerëz besojnë se egjiptianët e lashtë po flisnin për alienët.

Shumë hieroglife përshkruajnë imazhe të njerëzve me kafka të zgjatura identike me ato që besohet se i përkasin alienëve.

Një hieroglif që duket shumë si një disk fluturues është gdhendur në shumë monumente të lashta egjiptiane. Forma dhe struktura e pjatës fluturuese duket shumë e ngjashme me një anije kozmike popullore aliene.

Krijesa të çuditshme që duken si aliene shihen duke u shfaqur në shumë pllaka hieroglife në të gjithë Egjiptin. Këto krijesa kanë sy të mëdhenj në formë fasule të zezë dhe trup njerëzor, por ato nuk janë absolutisht njerëzore.

Në tempullin e faraonit, është e mundur të gjesh një reliev që përshkruan një krijesë të ngjashme me racën e të huajve Gri në tregime dhe filma fantashkencë.

Ky është një cep i murit të gdhendur me hieroglife të lashtë në tempullin Dendera, Egjipt. Në mur, ne mund të shohim një objekt që duket shumë i ngjashëm me një UFO, që përmban një krijesë brenda, e cila duket mjaft e ngjashme me imazhin e alienit në filmin ET të regjisorit të famshëm Steven Spielberg.Gdhendjet në tempullin e Denderas, Egjipt përshkruajnë egjiptianët duke manipuluar “llambat e lashta”. Në anën e djathtë është një krijesë mjaft e çuditshme, sepse ka një bisht të gjatë, por nuk është kafshë sepse ka katër gjymtyrë dhe mund të qëndrojë drejt si një njeri dhe mund të mbajë një thikë, por nuk është njeri. Sigurisht, ky nuk mund të ishte një majmun, sepse një majmun nuk mund ta bënte këtë.Shumë hieroglife të lashtë egjiptianë përshkruajnë qartë një krijesë me një kafkë të madhe dhe sy të mëdhenj, duke u dukur shumë si alienët e vegjël jeshilë që shihni shpesh në filmat fantashkencë.

Në vitin 1988, egjiptologu Louis Caparat po eksploronte brenda Piramidës së Madhe kur aksidentalisht zbuloi një arkivol sekret. Sarkofagu u mbyll menjëherë pas përfundimit të piramidës, më shumë se 4500 vjet më parë, dhe duket të jetë një kristal transparent.

Nga vizatimet e shpellave nga njerëzit parahistorikë, tek mbishkrimet e lashta dhe hieroglifet jo vetëm nga egjiptianët, por nga shumë popuj të tjerë, të gjitha sugjerojnë se alienët kanë vizituar Tokën. nga mijëra vjet më parë.