N’pjedestal shqipen ta ngrisim!Sami Arifi


Shkruan: Sami Arifi

N’pjedestal shqipen ta ngrisim!

Të përgatiturit janë në radh,
për t’ngritur Zgjim kombëtar!
Një Yll drite po mdriçon,
terrorizmin po shkatërron!

Serbia me vite e mot,
terrorist prodhojë dje dhe sot!
Vendosmerinë tonë miqtë e kuptojnë,
shtetin tonë po e ndihmojnë!
T’profesionalizuar bijtë tanë për siguri,
t’uniformuar janë gjithnjë!

Zgjimi ynë do t’bëj rritë,
me këtë Yll që po shëndrit!
Jo s’blihet nga cari Serbisë,
e donë rriten e t’Dardanisë!

Me zgjm kombëtar t’jemi ku ishim,
n’pjedestal shqipen ta ngrisim!…