Nuk dua…Mimoza Nebiaj


Nuk dua…

Nuk dua,
Te jem vetëm,
Mendimet e mia,
Po me tresin ngadalë,
Skam me force,
Me te vuaj,
Dua te jem,
Ne paqe dhe pa fjale,
Te pres agimin,
Qe te gdhije,
Qe jetën te ma dhuroj,
Dyfish,
Nuk dua te jem vetëm,
Ne këtë bote,
Qe askush nuk te kupton,
Te shikon me synë,
E shtrembër,
Dhe askush nuk te kujton,
Dua te jem e lire,
Dhe ne rrugën time,
Te mbare,
Te shoh diellin kur lind,
Sytë e mi kur,
Te mos qajnë…