Nuk e dija kurrë-Vilson Mersinllari


Nuk e dija kurrë,që Lëngu më i shtrenjtë në Botë

për të gjithë ne Njerëzit,qënkërka nje pikë-Lot-

po jua tregoj ngadalë,dhe pa bërë shumë bujë

se permban nëntëdhjet e nëntë përqind -Ndjenja-

dhe vetëm një përqind, përmban vetëm -Ujë-.

Duhet të mendohemi shumë,të mos lëndojme Njeri

që asnjeri prej nesh,të mos derdhi asnjë pikë-Lot-

por t’ju falim të tjerëve,sa më shumë Dashuri

sepse nje pikë Lot qënkërka,më i shtrenjti ne Botë.

About Post Author