Nuk jam e kompletuar-Fatime Kalimashi


Duke bërë monolog me miken time Dr. Besa Kadriu❤️

NUK JAM E KOMPLETUAR

Unë s’jam e kompletuar

As në llafe as në të shkruar

pëlqen shumë thjeshtësia

Aty fshehur struket bukuria

Unë s’jam e komplikuar.

As në fjalë as në muhabet

Asgjë s’më ikën pa e kuptuar

Përveç gjërave që iu shmangem vet

Unë lexoj vetëm në sy.

Nuk besoj në llafe shumë

Unë ndjej në frymëzim

Ajo ndjenjë më jep kuptim

Unë besoj në ndjenjat e mia.

E dëgjoj zërin nga zemra

Pyes ndjenjën nga është e mira

Dhe vendos çka më thotë mendja.