Nuk jam endacak-Ruzhdi Keraj


Ruzhdi Keraj

Nuk jam endacak

jam shetites pa can’t me pak

ushqime ne kurriz

ti hesht I pa ftyre qe ndyn gjithshka

me thrret endacak

sikur jam nji dromce e hjedhun

neper shkalle sheshe mijra vjetesh

dhe ulem e nxjer prej strajce pak buke

nji qepe e nji pagure me uj

nuk jam endacak

jam shetites neper bote

eksploroj te dije te njof

dhe te kthehem ne token teme

ma i ditun ma i mirë.