NUK NDALOI RRJEDHA E LOTIT


NUK NDALOI RRJEDHA E LOTIT

Ne faqet e tua Nene,

nuk ndalon rrjedha e lotit,

lute pergjerohe Nene,

me syte lart drejtuar Zotit.

Balli yt me rrudha care,

vite vetmie ke qare,

femijet nga gjiri ndare,

ne kembe sfilitur e thare,

Pikon shtepia e hyn era,

ti è trembur sheh nga dera,

si ti dhe Nena te tjera,

dritaret i zuri ferra.

Nene me zemer te madhe,

shume ke hequr e qave,

ne ato te bardhat thinja,

e kane vleren dhe femijet.

Nga Godo Mehmetaj.

About Post Author