Nuk të shohë në andrra-Ruzhdi Keraj


Nuk te shohe ne andrra

ka kohe qe te kerkoj me t’gjet diku

por sa dukesh pak e zhdukesh

o jo jo nuk asht faji I jem

nuk jam aq I mire si regjizor

t’zotnoj naten dhe t,’baj mizanskena

me andrrat

ato si binden kuj ,dalin e zhduken

dhe ne diktature si u binden ligjit

po udhtun neper krenat e njerzve

here I gzonin here I kafshonin ma shume I tremnin

dhe njerzit I mallkonin andrrat prej friket

se I merrnin ne qaf

mbylle gojen ,hej budall mbyyyyylle..