O jetë ku je tuj shku?Rajo Qoraj


Deshirat qe iken perpara

Nuk priten ndonji zgjidhje

Por jeten na e diktuan dhunshem

Siç donte dikush I paprirje

Kalova mbi farke nen nje çekan

Ku formen merr çdo shpirt e fjale

Kuptova andrren mos me ta marre

E msheha thelle ne gji me thane

Se vjen nji kohe qe s’asht e bardhe

Dhe ulerine nen nje qiell gri

Ku thrret bertet atje ne skaj

Kuptova kurre nuk ka me ardhe

Ajo qe iku larg pa e mesu

Sa fort e desha si kam kallzu

O jete o jete ku je tuj shku

..

R.Qoraj 26-1-24. London

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe rrugë