O ju dhembjet e mia-Xheladin Hamza


O JU DHEMBJET E MIA

Ah ju dhembjet e mia
Qe s’me late te qete
Asnje sekond ne kete bote

E para se te me del shpirti
Do t’ju peshtyj me peshtymen
Me te madhe qe kam

Nga inati deri ne varr
Edhe juve do t’ju marr
Aty do te ndahemi

Nuk do te perqafohemi
As nuk do te pershendetemi

Thjeshte do t’a lejme
Te qete njeri tjetrin
Pergjithemon

Trupi do te pushoje ne varr
E ju dhembjet e mia
Largohuni dhe ikni kah te doni!