O Nënë-Sherife Allko


Unē pi në gjirin tënd

Rritem me zërin e ëmbël të paqes

Ashtu si zogjtë në ajrin e shenjtë .

gjurmët e tua Nënë

Hedh farën e trashëgimisë

deri në vakumin,mes jetës dhe vdekjes .

Shpirti bërtet i uritur

për një univers që e kupton atë .

Ah,moj nënë

Krahët e mi janë hapur gjerësisht ,

por nuk jam e ndarë nga ty .

Ende ndjek gjurmët e tua që kundrojnë aromë dashurie .

Kam mësuar se aroma e nënës,

të ndjek deri në prehje ku shpirti lirohet .

Sherife Allko

05.04.2024

Tiranë -Shqipëri

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe duke buzëqeshur

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 403

Të gjitha reagimet:

26Ti, Ferit Toma, Ajri Ramaj dhe 23 të tjerë