Oaz puthjesh-Valbona Kolaveri


OAZ PUTHJESH

Dita ,
Zgjat aq sa
Minutat varen rrezesh
Të djegin
Se nuk ecin

Pritja ,
Lundron në varka ndjenjash
Dhe hidhet mbi dallgë pasioni
Të ngrejë hov
Ëndrrën e një nate vere
Që nuk plaket

Ora numëron
Të vijë mëngjesi
Me të njëjtën zhuritje zemre
Tek pret oze puthjesh
Që përthithin shpirt.

Ora numëron
Të vijë mëngjesi
Me të njëjtën zhuritje zemre
Tek pret oze puthjesh
Që përthithin shpirt