O,bilbil që këndon bukur-Gina Kapej Xhaferaj


bilbilo- ti këndon bukur

Degë më degë e lis më lis

Shpesh vjen në dritaren time sikur thua Mirëmëngjes

Fluturo e kalo dete

Kalo dete oqean

Shko atje ku të them unë

Ditëlindjen Luizit ti urosh

Cucuris atje te xhami

Zgjate sqepin shiko pak

Po sdëgjuan nis e këndo

Këndo Hapi dej me gjithë ata

Këndo pak nga ana ime

Mundou zërin ndrysho

Se do e kuptojnë kush është

Hapi.krahët fluturo

bilbilo- që këndon bukur

Mua sec më mallëngjen

Kalon në rrugë gjithë dritë

Ndricomë dhe mua një cik

Jepëm dritë nga drita jote

Jepëm zë pak të këndoj

Nëmë krahë për fluturim

Me Ti të vij të jetoj.

Atëherë do jem e lumtur

Do bëhem si gjeraqinë

Dhe ti do këndosh më bukur

Do ndrijnë krahët mbi lëndinë

Bilbil do ta gjejë folenë

Sikën dotë nga sytë e mi

Për Ty do bëhem bekshi

Të mos duash tjetër njeri