Objekt i çuditshëm në formë humanoidi i filmuar në qiellin mbi Kaliforni


Shikuesit mbetën të hutuar nga shfaqja e një UFO-je që ndodhi të kishte formën e një njeriu.Ne kemi parë shumë video dhe fotografi gjatë viteve të objekteve të çuditshme, ndonjëherë të papërshkrueshme në qiell, por ky shembull i veçantë është ndoshta një nga më të çuditshmit që kemi parë deri më tani.

Pamjet e objektit anormal, i cili u filmua mbi Sequoia Park në Kaliforni, u shpërnda javën e kaluar nga përdoruesi i Twitter @528vibes i cili e përshkroi atë si një “humanoid fluturues”.

Në fillim, pamjet janë pak të vështira për t’u dalluar pasi vetë objekti nuk është në fokusin e duhur.

Megjithatë, me kalimin e kohës, është e mundur të kuptohet se objekti ka një formë të qartë si njeriu.

Nëse shpejtoni kapësen (ose thjesht rrëshqitni shënuesin e pozicionit), objekti në të vërtetë duket si një figurë që rrotullohet dhe rrotullohet në ajër me krahët dhe këmbët që fluturojnë në të gjitha drejtimet.

Pra, çfarë në Tokë mund të jetë kjo?

Një mundësi është që të jetë një lloj tullumbace e re në formë njeriu (është sugjeruar se mund të jetë një astronaut, një Stormtrooper ose Njeriu Michelin) që po merret me vete nga era.

Është gjithashtu e mundur që forma njerëzore e objektit mund të jetë një iluzion optik.

Sido që të jetë rasti, sigurisht që është një pamje e çuditshme.