Objekt i paidentifikuar u filmua mbi Stechford, Angli


Ky objekt i pazakontë u kap së fundmi në kamera nga skywatcher Peter Benton.

Mbretëria e Bashkuar sigurisht ka parë pjesën e saj të drejtë të shikimeve të UFO-ve gjatë viteve, me disa nga rastet më të paharrueshme në histori (si incidenti i Pyllit Rendlesham) që kanë ndodhur atje.

Ky klip i publikuar së fundmi, i cili u filmua nga Peter Benton, tregon një objekt të rrumbullakosur, me ngjyrë të errët, të cilin ai e pa duke u bluar në qiell mbi Stechford, Angli në tetor.

Ai pretendoi se kishte qenë duke filmuar hënën kur objekti hyri në fushën e tij të shikimit.

“Më pëlqen të filmoj hënën gjatë ditës edhe nëse është një gjysmëhënës”, ka shkruar ai në YouTube.

“Unë prirem t’i kap gjërat më shpesh në këtë mënyrë siç është ajo që ndodhi këtu në këtë klip, humba gjurmët e saj dhe shpejt u përpoqa t’i ktheja, por e humba.”

“Po lëvizte djathtas majtas, nëse vëreni se ka një dritë përpara dhe 2 drita ose ndezës pas ndezjes së pasme, ai gjithashtu kthehet në anën e tij.”

Sa për atë që mund të jetë objekti, askush nuk ka dalë ende me një shpjegim përfundimtar.

About Post Author