Objekt jashtëzakonisht i gjatë pranë konstelacionit të ujorit


Një zbulim i çuditshëm është bërë pranë yjësisë së Ujorit pasi është shfaqur një anomali e panjohur e ngjashme me stacionin hapësinor.
Objekti i çuditshëm i vërejtur në Google Sky nga kanali YouTube RapiTV ka përmasa rreth 300 me 100 me 60 metra.
Vlerësimi i RapiTV për madhësinë e objektit është më se zbavitës, pasi distanca nga objekti nuk dihet. Nuk ka gjithashtu asgjë afër me të cilën të krahasohet, prandaj, madhësia e objektit mund të jetë 300 metra ose 300,000 kilometra. 
Sidoqoftë, ka shumë të ngjarë që madhësia e kësaj gjëje është dhjetëra kilometra dhe ndodhet në një distancë të rendit të distancës deri në hënë. Vlerësimi ynë bazohet në videot e objekteve të ngjashme që njerëzit në mbarë botën po bëjnë tani me teleskopë:

Anomalia tregon një përbërje drejtvizore të fiksuar në një kornizë themelore, ndërsa dy kulla të mundshme mund të shihen në majë të kësaj strukture drejtvizore.
Është e vështirë të dihet natyra e vërtetë e anomalisë, por për shkak të rregullimit të dallueshëm drejtvizor që e dallon atë nga trupat qiellorë konvencionalë, mund të pyesim veten nëse është me të vërtetë një stacion hapësinor apo mjet fluturues.

Meqenëse ka shumë foto të disponueshme, ky nuk është një objekt qitjeje, as mbeturina hapësinore, as një reflektim i dritares apo gjithçka tjetër për të cilën flasin skeptikët. Këto janë disa anije të mëdha aliene, mbi të cilat ju mund të fluturoni të paktën brenda sistemit diellor, dhe ndoshta shumë më tej. 
Kush është në këto makina? Cilat janë synimet e këtyre subjekteve? Sa kohë kanë fluturuar atje? Mjerisht, nuk kishte përgjigje për këto pyetje.
Për më tepër, pothuajse çdo person në planetin Tokë nuk i intereson fare këto përgjigje, secili është i zënë me disa gjëra shumë të rëndësishme të veta, të cilat jashtëtokësorët mund t’i ndërpresin në çdo moment dhe t’i dërgojnë në një fabrikë konservash ose në guroret egjiptiane diku në një galaktikë shumë e largët. 
Ndoshta kjo është pika kryesore – çështja nuk është të shqetësohen vendasit para kohe, në mënyrë që më vonë ata të “befasohen”.
https://youtu.be/O4FeaiptLmk