Objekti ku ruheshin artizanatet jashtëtokësore


Objekti ku ruheshin artizanatet jashtëtokësore

Pas zbulimit rreth incidentit të David Grusch , Senati i Shteteve të Bashkuara është nën presion të jashtëzakonshëm për të adresuar rrethanat në zhvillim. Krahas Grusch, një tjetër individ me rëndësi të madhe, Lue Elizondo, mban një mori informacionesh të fshehura që kanë të bëjnë me programin e fshehtë të UFO-ve të Pentagonit. Elizondo konsiderohet gjerësisht si themeli i gjithë kësaj përpjekjeje për zbulimin e UFO-ve.

David Grusch & Elizondo i kanë dhënë besueshmëri incidentit të rrëzimit të UFO-ve në Itali , i cili luan një rol të rëndësishëm në të gjithë temën e UAP-it pasi zëvendësoi përplasjen e famshme të Roswell. Për më tepër, Elizondo ka thënë shumë herë në intervista të ndryshme se kemi dëshmi të zanateve shumë të avancuara që ndoshta nuk janë bërë nga njerëzit.

A pa Elizondo një zanat jashtëtokësor në një objekt qeveritar?

Spekulimet rrethojnë pretendimin e Lue Elizondo se ishte dëshmitar i një anijeje jashtëtokësore në një strukturë qeveritare. Pavarësisht kufizimeve për shkak të marrëveshjeve për moszbulim, Elizondo ka lënë të kuptohet për ekzistencën e mbeturinave të paidentifikuara në intervista. Ai theksoi rëndësinë e mbledhjes së provave, duke përfshirë analizën e shkencës materiale, për të dalluar origjinën e inxhinieruar ose natyrore.

Në një postim në blog nga maji 2021, studiuesi i UFO-ve Joe Murgia diskuton mundësinë që Elizondo mund të ketë qenë dëshmitar i një anijeje jashtëtokësore në një strukturë qeveritare. Murgia thekson një intervistë ku Dr. Steven Greer ndan informacione nga Daniel Sheehan, duke deklaruar se Elizondo e kishte informuar atë për takimin personal me një automjet aktual jashtëtokësor të ruajtur në një strukturë. Ky zbulim përputhet me deklaratat e mëparshme të Elizondos për këtë çështje.

“Edhe Daniel Sheehan ka ndarë, dhe kjo është edhe më shpërthyese, që Luis Elizondo e ka informuar se ai në fakt ka qenë në një objekt, ku ishte ruajtur një automjet i vërtetë jashtëtokësor. Tani, pse është kjo e rëndësishme? Sepse ai është në të gjithë lajmet… duke thënë se ne nuk e dimë se çfarë janë këto,” tha Dr. Steven Greer.

Elizondo u shfaq në “Tucker Carlson Tonight” në maj 2019, ku ai pranoi me kujdes ekzistencën e mbeturinave nga fenomene ajrore të paidentifikuara (UAP) në posedim të qeverisë amerikane. Kur u shty më tej, Elizondo shprehu kufizimet e tij për shkak të marrëveshjeve për moszbulim, por ai konfirmoi praninë e materialeve të tilla.

Tucker Carlson: “A besoni, bazuar në dekadën tuaj të shërbimit në qeverinë amerikane, në këtë pyetje, se qeveria amerikane ka në posedim të saj ndonjë material nga një prej këtyre avionëve?”

Luis Elizondo: “Mjerë. Umm…po, po.”

Tucker Carlson: “A mendoni se qeveria amerikane ka mbeturina nga një UFO në posedim të saj tani?”

Luis Elizondo: “Fatkeqësisht, Tucker, me të vërtetë duhet të jem i kujdesshëm me NDA-në time. Unë me të vërtetë nuk mund të hyj në shumë…më shumë detaje se kaq.”

Tucker Carlson: “Në rregull.”

Luis Elizondo: “Por… thënë thjesht, po.”

Një rast tjetër ndodhi në shkurt 2021, kur Elizondo mori pjesë në një intervistë në “Spaced Out Radio”. Gjatë intervistës, Dave Scott e pyeti Lue Elizondon nëse ai kishte hasur ndonjëherë një qenie gri me tipare të dallueshme si sy të mëdhenj, të zinj, nuancë lëkure argjendtë ose kafe, një gojë të çarë, pothuajse asnjë hundë dhe tre gishta. Si përgjigje, Elizondo pranoi se kishte parë gjëra të jashtëzakonshme në jetën e tij, por ai ishte i kujdesshëm për të mos ndikuar në perceptimin e audiencës.

Elizondo theksoi se kishte hasur në situata bindëse ku kërkonte më shumë të dhëna për të nxjerrë përfundime. Edhe pse Scott hetoi më tej duke e pyetur nëse takime të tilla e frikësuan atë, Elizondo sqaroi se frika nuk lidhej kryesisht me këtë temë. Në vend të kësaj, ai shprehu shqetësim më të madh për pengimin e të bërit pyetje ose mungesës së lirisë për të pyetur.

Elizondo pohoi se aftësia për t’u përfshirë në biseda rreth çështjeve potencialisht ekzistenciale për specien tonë ishte jetike dhe ai e konsideronte paaftësinë për të bërë pyetje një kërcënim më domethënës sesa përgjigjet e pakëndshme. Për Elizondon, ndjekja e dijes dhe e të kuptuarit tejkalonte çdo frikë ose ankth personal, përveç nëse përballej me dëmtim fizik.

Diskutimet e Elizondos në lidhje me provat dhe analizat vazhduan gjatë një interviste me Steve Greenstreet në maj 2021. Duke tërhequr një analogji me hetimin e një aksidenti automobilistik, Elizondo shprehu rëndësinë e ekzaminimit të vetive fizike dhe përbërjes molekulare të provave materiale për të përcaktuar nëse ajo ishte e projektuar apo e natyrshme . Ky theksim në shkencën materiale si një standard ari tregon dëshirën për të mbledhur të dhëna gjithëpërfshirëse nën Programin e Avancuar të Identifikimit të Kërcënimeve Ajrore (AATIP).

Steven Greenstreet: “Në analogjinë tuaj, ju thatë se vetë automjeti është pjesë e provave. Ti ngjitesh tek ajo, e shikon, e shqyrton. A po ndodhte kjo me AATIP?”

Luis Elizondo: “Uau, pyetje e mrekullueshme. Duhet të kem kujdes si t’i përgjigjem kësaj. Kjo sigurisht që do të preferohej. Synimi i AATIP-it ishte që të përpiqej të mblidhte sa më shumë dhe çdo informacion dhe dëshmi sa të ishte e mundur, pikë. Qoftë elektro-optik apo elektromagnetik apo çfarëdo qoftë. Dhe sigurisht, shkenca materiale është padyshim një standard ari. Nëse mund të merrni një pjesë të materialit dhe mund të shikoni, jo vetëm vetitë e tij fizike, por vetitë molekulare, kimike dhe në fund të fundit vetitë e tij atomike, mund të konstatoni nëse diçka është projektuar apo prodhuar apo jo apo është pjesë e mjedisi natyror.”

Më në fund, Elizondo u shfaq si i ftuar në shfaqjen e Tucker Carlson në maj 2021, ku ai mbrojti transparencën dhe vërtetësinë në diskutimin e çështjeve të lidhura me UFO-t. Elizondo pohoi ekzistencën e provave fizike në lidhje me këto objekte dhe theksoi rëndësinë e analizave të mëtejshme. Ai pranoi posedimin e materialeve ekzotike nga qeveria amerikane, gjë që kërkon ekzaminim të plotë dhe përfshirje të ekspertizës së specializuar. Elizondo shprehu shqetësimin për hakmarrjet e mundshme dhe theksoi ekzistencën e individëve brenda qarqeve të caktuara qeveritare, të cilët janë të gatshëm të kryejnë hetime të ndershme dhe të përmbushin detyrën e tyre patriotike.

Në përgjithësi, ai ngre pyetje intriguese në lidhje me takimet e mundshme të Elizondos me mjetet artizanale jashtëtokësore brenda objekteve qeveritare, duke theksuar gjithashtu rëndësinë e transparencës dhe analizës gjithëpërfshirëse në kuptimin e këtyre fenomeneve.

Për më tepër, Elizondo konfirmoi se ka prova fotografike dhe video të UFO-ve dhe banorëve të saj. Në vitin 2020, gjatë një interviste në radion Coast to Coast AM me gazetarin investigativ George Knapp, ish-kreu i AATIP Elizondo deklaroi se Task Forca aktuale UAP mori imazhe të shumë objekteve të panjohura ajrore, duke përfshirë një imazh të qartë të një trekëndëshi misterioz që dilte nga oqeani. regjistruar nga pilotët ushtarakë. 

Objekti u përshkrua si një trekëndësh i madh me skaje “të zbehura” dhe “drita” të bardha sferike në çdo cep, dhe takimi thuhet të ketë ndodhur në brigjet lindore të SHBA. Pilotët që u ndeshën me objektin besohet se po operonin ose nga USS Dwight D. Eisenhower ose USS John C. Stennis, që të dy janë superbartës të klasit Nimitz me energji bërthamore, gjë që thellon më tej lidhjet e dukshme midis UFO-ve dhe njerëzve. aftësitë bërthamore.

Është vërtet tronditëse dhe e çuditshme që askush nuk i kushtoi vëmendje deklaratës së Luis Elizondo në lidhje me “Opsionimi i UFO-ve dhe mostrat biologjike”. Me Curt Jaimungal në podcastin e tij “Teoritë e gjithçkaje” (TOE) në 2021, Elizondo la të kuptohej me kujdes se “potencialisht” qeveria amerikane mori mostra biologjike të botës tjetër. Ai sugjeroi gjithashtu që qeveria të ketë imazhe të UAP-ve që duket se tregojnë qenie brenda tyre. 

Elizondo dha dorëheqjen nga Pentagoni në vitin 2017 dhe që atëherë ka bërë disa deklarata të guximshme. Në vitin 2021, ai deklaroi se kishte parë pamjet e UFO-ve, duke e përshkruar atë se tregonte objekte lundruese të paidentifikuara për 23 minuta. Ai e bëri këtë zbulim teksa fliste në kanalet YouTube Fade to Black dhe Witness Citizen UAP. Gjatë bisedës, Elizondo zbuloi se videoja e UFO-ve ishte jashtëzakonisht bindëse.