Oficer i marinës uruguaiane  dhe  një  UFO


Oficer i marinës uruguaiane  dhe  një  UFO.

Një takim shqetësues me tre entitete misterioze ndodhi në vitin 1972 në një far në Isla De Lobos. Incidenti, i cili ndodhi më 28 tetor të atij viti, filloi kur pesë personel të Marinës u vendosën në far për të kryer detyrat bazë të mirëmbajtjes. Pak pas orës 22:00, një nga burrat – nëntetari Fuentes – kishte vendosur të shkonte dhe të kontrollonte gjeneratorët, ndërsa të tjerët mbetën në dhomën e banimit duke pirë dhe duke luajtur letra. Teksa filloi të ecte drejt farit (i cili ishte rreth 45 metra larg), Fuentes vuri re diçka në tarracën e ndërtesës që nuk ishte në gjendje ta shpjegonte. I shqetësuar, ai u kthye në kabinën e tij për të marrë pistoletën, por nuk i lajmëroi njerëzit e tjerë. Pas kthimit në far, ai vuri re se objekti misterioz përbëhej nga disa drita dhe se këto po ndriçonin atë që dukej të ishin tre figura humanoide. Papritur, të tre po e shikonin drejt e duke e shtyrë të ngrinte pistoletën, por një forcë e pashpjegueshme e detyroi të mos qëllonte. Ai pa teksa të tre entitetet hynë sërish në objekt, i cili më pas u ngjit drejt lart ndërsa lëshonte një tingull të çuditshëm gumëzhitës. Pasi arriti një lartësi prej rreth 45 metrash, ai u anua, prodhoi një top zjarri të ndritshëm nga poshtë tij dhe zmadhohej në heshtje drejt juglindjes. Deri më sot, asnjë shpjegim për atë që ai kishte përjetuar atë natë nuk është gjetur kurrë.


Buerrimi:Phantoms and Monsters

About Post Author