Oficerët e policisë indiane raportojnë pamjet e UFO-ve pranë termocentraleve bërthamore


Diçka duket se po gumëzhin centralet bërthamore në Indi dhe askush nuk e di se çfarë mund të jetë.Sipas raporteve të lajmeve lokale, ka pasur disa raste të fundit të objekteve të paidentifikuara që janë parë brenda afërsisë së përgjithshme të uzinës bërthamore jugore Kudankulam dhe stacionit lindor të energjisë atomike të Madras pranë Kalpakkam.

Objektet madje u kapën në film në dy raste të ndara nga nëninspektori i policisë Syed Abdul Kader, i cili raportoi se UFO-t kishin shfaqur lëvizje anormale zig-zage.

“Unë jam më shumë se 100 për qind i sigurt se ato që pashë ishin UFO,” tha ai. “Mënyra se si qëndronte pa lëvizur, mënyra se si bënte lëvizje zigzag dhe shpejtësia me të cilën u zhduk… të gjitha ishin të ndryshme.”

Është interesante se pamjet që ai kapi u regjistruan vetëm një javë apo më shumë pasi ish-Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Prateep V. Philip kapi gjithashtu fotografi të një UFO pranë Stacionit të Energjisë Atomike të Madrasit.

Mjerisht, deri më tani vetëm një kornizë e vetme (sipër) e pamjeve të kapura është publikuar për publikun.

Raportet i bëjnë jehonë dëshmive të ngjashme nga punëtorët e centraleve bërthamore në Shtetet e Bashkuara, Rusi dhe gjetkë, të cilët kanë raportuar shikime të objekteve të çuditshme mbi ose afër objekteve bërthamore.

Pra, a mundet dikush apo diçka të synojë objekte të tilla qëllimisht?