Oficerët e USAF: “UFO -të manipuluan me bërthamat tona”
Cilat ishin objektet misterioze, kush i dërgoi dhe ku shkuan? 

Një panel i ish oficerëve të USAF do të paraqesë prova që UFO -të kanë manipuluar me armët bërthamore amerikane.Ngjarja do të zhvillohet më 19 tetor në Klubin Kombëtar të Shtypit, në ngjarje do të marrin pjesë katër ish oficerë të Forcave Ajrore të SHBA – komandanti i ekuipazhit të raketave bërthamore Robert Salas, oficeri i shënjestrimit të raketave bërthamore Robert Jamison, komandanti i ekuipazhit të raketave bërthamore David Schindele dhe fotografi i testimit të raketave oficeri Robert Jacobs.

Sipas njoftimit për shtyp, të katër burrat “do të diskutojnë përfshirjen e tyre në incidentet e UFO -ve në objektet e lëshimit të raketave bërthamore dhe vendet e testimit gjatë epokës së Luftës së Ftohtë”.

Në veçanti, Salas, i cili ishte vendosur në një strukturë lëshimi nëntokësore të caktuar në Bazën e Forcave Ajrore Malmstrom, Montana në 1967, ka kaluar 25 vitet e fundit duke folur për përvojat e tij Deri më sot, asnjë shpjegim për objektet e dëshmuara nga oficerët – ose paaftësia misterioze e armëve bërthamore në lidhje me këto pamje – nuk është gjetur ndonjëherë.

Ata tani po bëjnë thirrje që Kongresi të nisë një hetim dhe të mbajë seanca publike.

“Shumë incidente të tjera të lidhura me UFO -të me implikime të mundshme në sigurinë kombëtare janë pranuar publikisht nga ish -zyrtarë publikë – përpjekjet e të cilëve rezultuan në krijimin e një grupi sekret të hetimeve të UFO -ve të Pentagonit, Programi i Avancuar i Identifikimit të Kërcënimeve Hapësinore (AATIP),” njoftimi për shtyp.

 

About Post Author