Oficeri i policisë fotografon UFO-t mbi ishullin Anna Maria


Objekti misterioz, i cili zmadhohej me shpejtësi të madhe, u pa në afërsi të një avioni të Rojës Bregdetare.Oficeri i policisë së Bradenton Beach Charles Morose kishte qenë në patrullë përgjatë plazhit Coquina në mëngjesin e 5 nëntorit, kur vuri re diçka të çuditshme në qiell.

“Pashë një aeroplan të Rojës Bregdetare që fluturonte mbi gji, më pas i shikoja ata të kthehen në drejtim të Gjirit”, tha ai.

“Mendova se çfarë dreqin është që ndërsa shikoja lart dhe pashë një gjë të zezë të madhe në qiell. Unë po e vlerësoj bazuar në madhësinë e avionit në qiell, ishte të paktën madhësia e një makine, ose ndoshta një avionë të vegjël”.

Teksa shikonte, avioni dukej se kishte ndryshuar kurs sikur kishte për qëllim të bënte një ndjekje.

Ndërsa e bëri këtë, objekti – i cili kishte qenë kryesisht i palëvizshëm deri në atë moment – papritmas ndryshoi drejtim dhe u largua me një hov të pabesueshëm dhe në dukje të pamundur shpejtësie.

“Ajo gjë duhej të lëvizte të paktën 500 mph,” tha Morose.

“Ajo thjesht u hodh si një raketë drejt horizontit dhe sapo ishte zhdukur.”

Siç qëndrojnë gjërat, nuk ka asnjë shpjegim për shikimin, por Morose mbetet i bindur se sigurisht që nuk ishte dron.

Ndërkohë, roja bregdetare nuk ka pranuar të konfirmojë se ngjarja ka ndodhur.

About Post Author