Olta Boka ka dy fjalë për Beniadën


Në një postim në Instagram artistja Olta Boka na ka treguar mendimin e saj në lidhje me banoren e Big Brother Vip. “Ti moj vajzë , je shembulli i qytetarisë , edukatës, qetësisë, zgjuarsisë, drejtësisë dhe modelit, hapat e të cilit duhet ti ndjekë brezi i të rinjve. Theve paragjykimet dhe tregove me butësi cfarë zemre të bardhë që ke!”-është shprehur këngëtarja. Olta Boka ka spikatur me talentin, ciltërsinë dhe pozitivitetin që përcjell në media.

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author