Pak normalitet e çmenduni-Donike Rrethej


Unë t’deshta pa masë deri n’çmenduni …
ti ?!Se di ndoshta ma shumë , ndoshta ma pak!
ti , zemrës teme mi dhe lumtuni ,
unë , shpirtit tand ( alegrinë ) q’i kam n’gjak.

Po , po deshte Poetet , duhet me puthë edhe pak çmendunin ,
se ata , jan kjo edhe gjithçka tjetër ,
ata ‘zemrën kan plagë e shpirtin e pa’ngiem ,
me vargje e gishtat e verdhun prej t’bardhës ,
letër .

Unë t’deshta , normalitetin tand kërkova….
ti ?! Pak shpirtin tem t’çmendun e vargjet q’i t’përcolla.

Autore:
Donike Rrethej .