Pantallona e dasmës si thesar


D’AmbrosioMfrancesca Ivan Lecce

Pantallona e dasmës si thesar———————————-Gala tradicionale / foto me kostum dasme dhe skena te dhuratave te dasmave qe do te publikohen ne vepren ′′ RITUALET E NOZZES NE SHOQERIN TRADICIONALE: Kostum, zbukurim dhe bukuri ne gale te grave arbëreshe “.

NgA Italo Elmo Protagonistët e tjerë të mëdhenj së bashku me vajzat e Cervicatit ishin miqtë që mbërritën nga vendet fqinje për dhuratën e dasmës së nuses.Ju falenderojme per pjesmarrjen elegante dhe te mirepritur dhe per disponueshmerine e madhe te treguar miqve tane te dashur Jessica Novello, Illary Licursi, dhe Alessandra Roberto. nga San Martino di Finita dhe Cavallerizzo di Cerzeto.

About Post Author