Parashikimi 2024 do të zbulojë një skandal në Vatikan  si dhe të vrasësit të dragoit dhe sjellësit të zjarrit


Ka shkrime sekrete, njohja e të cilave u zbulohet vetëm njerëzve të zgjedhur. Ka edhe parashikime të bazuara në këto shkrime sekrete dhe kanë një përqindje shumë të lartë të realizimit. Çfarë na pret? Çfarë “surprizash” mund të sjellë ky vit i brishtë i vështirë që po vjen?

Vitet e brishtë janë të famshëm për fatkeqësitë dhe sakrificat e tyre të mëdha, kështu që njerëzit gjithmonë i përballojnë ato me kujdes. Vetëm për këtë arsye, viti 2024 nuk do të jetë i lehtë – ai tërheq frikë dhe shqetësime. Por ka besime se viti pas një viti të brishtë merr edhe më shumë jetë.

Viti i Vishapit dhe Vrasësve të Dragoit

Bota përdor një kalendar modern, i cili llogaritet nga Lindja e Krishtit. Por ka një kalendar (kalendari bizantin është një kalendar hënor) nga krijimi i Botës, dhe viti i ardhshëm është 7533. Sipas shkrimeve sekrete, ai ka numrin 18, dhe këtu nuk po flasim për numerologji.

18 është numri i kontradiktave dhe kotësisë. Ky është viti i Vishapit gri – krijesës më të vjetër si dragoi.

Gri nuk është një ngjyrë, por një ekuilibër midis së mirës dhe së keqes, midis së zezës dhe të bardhës. Në Bibël, kjo është një bishë që ruan humnerën. Sipas mitologjisë së lashtë armene, perëndia e luftës Vahagn luftoi me Vishapin për të dashurin e tij. Në krishterim, kjo vepër i atribuohet Shën Gjergjit Fitimtar.

Vishap në krishterim filloi të nënkuptojë forcë të errët, por në epika dhe legjenda të ndryshme Vishap shpesh ndihmon heroin, duke admiruar guximin dhe guximin e tij. Gjithashtu, Dragoi Vishap shpesh shfaqet në formën e një ruajtësi thesari dhe njohurish.

Kjo është një krijesë mbretërore e lindur nga dashuria e Diellit dhe Detit, ai është një ndërmjetës midis njeriut dhe perëndive. Një nga veçoritë e tij është se i pëlqen të luftohet dhe favorizon Dragon Slayers. Dhe nëse heroi është i guximshëm, ai fillon të miqësohet me të. Ndaj viti i Vishapit do të jetë i favorshëm vetëm për njerëzit e kotë dhe të fortë, për ata që dëshirojnë më shumë.

Ky është edhe viti i vrasësve të Dragoit, viti i heronjve. Deri diku, këta janë fëmijët e Vishapit, zotërojnë forcën, mençurinë dhe kotësinë e tij. Ndër të tjera, vizioni i botës është i hapur për ta. Një zë i brendshëm i udhëheq përpara dhe ata gjejnë diçka që nuk u jepet të tjerëve.

Dragoi zgjohet

Vishap është i drejtë. Ai do të ndëshkojë këdo që ka marrë pronën e dikujt tjetër me dinakërinë ose agresionin. Kjo vlen jo vetëm për financat, por edhe për territoret. 

Dashuria për nënën, fëmijët, dija, drejtësia, mbrojtja do ta çojë një person ose njerëz drejt rezultateve të mëdha. Këtë vit do të përcaktohet një lider i ri botëror.

REKLAMIM. LËVIZNI PËR TË VAZHDUAR LEXIMIN.

Ky vit do të jetë i favorshëm për ata që kanë lidhje me Dragoin dhe e kanë përjetësuar atë në epikën e tyre. Ky do të jetë viti i ngritjes së tyre.

Detet e Veriut po na përgatisin një surprizë të pazakontë. Në vitin 2024 do të zbulohen fusha të reja dhe do të zbulohet një gur i caktuar që me kalimin e kohës do të bëhet më i shtrenjtë se një diamant.

Vishapi është rojtari i botëve, ai qëndron mes botës së të vdekurve dhe të gjallëve. Dhe në vitin 2024, linjat midis botës së të gjallëve dhe të vdekurve do të mjegullohen. Njerëzit më shpesh do të ëndërrojnë për të afërmit e larguar – ata do të këshillojnë ose sugjerojnë diçka.

Një numër i madh fenomenesh të çuditshme qiellore na presin, si shtyllat e dritës ose dritat veriore në ato gjerësi gjeografike ku kjo nuk ka ndodhur kurrë. Ky do të jetë një vit i tërmeteve dhe aktivitetit vullkanik – Dragoi zgjohet, ai fillon të shkundë negativitetin dhe papastërtitë. Pesë vullkane do të zgjohen në vitin 2024.

Tërmetet do të bëjnë që detet dhe lumenjtë të dalin nga brigjet e tyre. Në disa vende duhet të presim nxehtësi jonormale; në veri dhe në pole do të ketë shkrirje të shpejtë të akullnajave.

Ky është viti i zjarrvënieve – zjarreve të shkaktuara nga njeriu. Mos harroni se Dragoi është një krijesë që merr frymë nga zjarri, kështu që do të ketë shumë zjarr.

Problemet globale

2024 është viti i shteteve që duan të zhvillohen dhe bëjnë gjithçka për t’u bërë të pavarur nga të tjerët. Dragoi është i favorshëm për ta. Ky është viti i njerëzve të ulur. Por nomadët do ta kenë të vështirë. Në numrin e tyre bëjnë pjesë edhe hebrenjtë, të cilët me vullnetin e fatit janë të shpërndarë nëpër botë. Nuk kanë tokë, nuk janë të lidhur me rrënjë me të, ndaj do kenë shumë probleme.

Viti 2024 është viti i rritjes së kujtesës historike. Ne duhet të kthehemi te rrënjët tona dhe do të fitojë kushdo që mban tokën, rrënjët, shtëpinë, historinë e tij.

Ka një lidhje me mitet për Dragoit, për luftën midis së mirës dhe së keqes, kjo ka qenë gjithmonë në tokë, ka cikle të caktuara, kjo nuk mund të mohohet dhe të gjithë i shohin protestat e popullsisë kundër politikave si një qëllim në shkatërrimin e tyre. ekonomisë.

Një nga aleancat ndërkombëtare ekzistuese do të shembet dhe një tjetër do të fillojë të krijohet. Disa vende evropiane do të përpiqen të shkëputen nga bashkimi ekzistues me dëshirën për t’u larguar dhe për të mos marrë më pjesë në vendndodhjen e tij.

Një skandal shumë i madh e pret Vatikanin. Kolosi mbi shtyllat prej balte do të lëkundet dhe është gati të shembet.

Ata do të imponojnë sërish axhendën e 2020-ës në botë. Sëmundja e re do të godasë kryesisht në Evropë, praktikisht nuk do të prekë SHBA-në, megjithëse do të ketë përpjekje për ta futur atë.