Pash nji grua me sytë me lot-Ruzhdi Keraj


Pash nji grua me syt me lot

kaperdinte lotet prej syve

ne buzet e vrame

lypte diçka a kerkonte dikend

ne rruge jam vetem une plaku

ska te tjere njerz , asht heret

mengjez

nuk asht e bukur

ndoshta loti ja ka prish nurin

trishtimi ja ka shky buzet

qe s’nginjen tuj pi lot

gjoksi I kercen ,dihate

me ofshama

me pa dhe iku ,

nuk me kerkoj ndihme

me pa plak .