Për disa neojugosllavë në Prishtinë


Shaban Murati

Shaban Murati

Për disa neojugosllavë në Prishtinë

Disa politikanë neojugosllavë në Kosovë, të dalë nga inkubatori i udhëheqjeve jugosllave, sillen si serbë ndaj personaliteteve zyrtare të Shqipërisë, që shkojnë për vizitë në Prishtinë, kurse ndaj zyrtarëve serbë e sllavë, që shkojnë atje për vizitë këta politikanë neojugosllavë sillen si magjupë. Mos u habisni! Është vesi i shërbëtorëve dhe i mercenarëve, të cilët duan më shumë padronin se sa vëllain.