PËR INTERES KOMBËTAR NUK KA NDARJE


Sot, kur dëgjova lajmet e orë15 më gëzoi çendrimi i Heorit të gjallë të luftës, Ramush Haredinaj. Ky, pa hezitim i përgjigjet ftesës së Kryeminstrit Albin Kurtit për takim. Në këto kohë, kur po vendoset për fatin e shtetit dhe kombit nga qendrat e vendosjës, elita politike në Kosovë dhe Shqipëri duhet të flasin me një zë. Gjelozitë dhe egoizmat duhët lënë në shportëne historisë, sepse ato janë fatëkeqësia e kombit. Një thënje e menqur e popullit është: ,,Me trimin dhe të diturin edhe me u ngatruar afrohesh, me të ligun mos paq punë”. Të gjithë liderët e partive politike, është koha me qenë të arsyshëm dhe të përmbajtur, sepse momentet e rëndësishme historike nuk përsëriten shpesh. Nuk është hera e parë, kur Ramushi tregon burrëri dhe atdhedashuri, për çdo respekt.

NAZIF LACI

PËR INTERES KOMBËTAR NUK KA NDARIE

About Post Author