Për krijimin e Klubit të Krijuesve të qarkut të Elbasanit


Marre nga Facebook

Fatmir Musai

Në një takim me krijues letrarë të Elbasanit, u konsoliduan hapat për krijimin e Klubit të Krijuesve të qarkut të Elbasanit, i cili ka për qëllim t’i japë frymë jetës letrare në këtë qark, të gjallojë gjuhën e letrave, të bashkojë nën emrin e dashurisë për letërsinë gjithë krijuesit e adhuruesit e fjalës së bukur…me besimin se do ta përfundojmë me sukses këtë projekt të nisur me mbështetjen e të gjithë krijuesve.U përcaktua një Kryesi prej shtatë vetësh, që do drejtohet nga Kryetarja, Elena Xhina, nënkryetare Elisabeta Myftari dhe sekretare Greta Kadare!

About Post Author