Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Librit


Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Librit, të gjithë krijuesve letrarë e shkencorë si dhe lexuesve pasionatë dhe adhuruesve të librit ju urojë për mirësi e mbarësi… GËZUAR!

***

Ja dhe dy filozofema të autorit K. Shaqirvela me këtë rast

“Një jetë të tërë autori ia kushton dijes në shërbim të njerëzimit përmes librave të tij”

“Libri është hambari ku ruhet dija edhe atëherë kur vetë autori që e ka shkruar e harron atë”

****-Porosi e autorit: Për ju prodhues e dashamirë të librit, dujeni atë dhe ndajeni me të tjerët duke i pasuruar bibliotekat personale dhe ata kolektive, sepse libri endriçon terrin e padijes!

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Librit

About Post Author