Për ty-Rajo Qoraj


..

Ne mes kesaj bote t’genjeshtert

U munduam te ishim te vertete

Edhe kur koha qe e veshtire

Ne fillin ditem me ja gjete

Çdo dite e re qe kalon

Veç per ty kam frike

Edhe ti veç per mu mendon

Se vitet shkojne si uje

Dhe s’rrine me prite

Akoma nen hijen tande

Koken fus kur dielli djeg

Dhe kur acari ngrine çdo send

Nen pallton time t’vjeter

Per ty e kam nji vend