“Përballja me luanët ose tigrat e ka një epilog…Kasam Vela


“Përballja me luanët ose tigrat e ka një epilog, ose të mundin dhe të tregojnë se kush je e ku e ke vendin ose i mundësh dhe të pranojnë ashtu si je dhe ku je, por me gjarpërinjtë e jetës përballja është e pambarim, sa herë që t’i shkelësh në kokë ata të lidhen për këmbësh e nuk të lëshojnë për jetë.., e sa herë që t’i shkelësh në bisht ata të kthehen e të kafshojnë për vdekje, duke ta lëshuar helmin në gjak,..të vetmin element të jetës së tyre pa të cilin ata s’jetojnë dot..?!”

© Kas Vela