Përballje-Vladimir Bizhga


Perballje

Kur vriten

Shqiptaret atje,

Vritem,

vritem

dhe une

dhe ju, këtu.

Thyeni

hapsiren kufitare.

Rrezoni mallkimin

e piramidave.

Kudo ashte Shqypni.

Kudo ku buka,

ashte buke

Dhe uji, uje

Kudo,

ku Naimi dhe Fishta,

Leshoin drite,

Ashte Shqypni.

Dhe shtrihem,

Mbi token time,

Prej mollës se kuqe,

Gjer ne Cameri.

Kudo ,

ashte Shqypni,

Dhe qaj

dhe prehem

Dhe këndoi,

Kudo ashte Shqypni.

E bashke ,

me aAgim Gashin

Me cefteli do këndoi,

Kudo ashte Shqypni.

Lad bizhga@

Agim Gashi, i pa harru,

miku yne nga shkodra ne fb.