Përbindëshi i liqenit’ i kapur në kamera në digën Madin, Meksikë


Çfarë lloj krijese është kjo? 

Policia në Atizapan de Zaragoza thuhet se ka hetuar shikimin e një krijese të madhe në ujë.Një raport i lajmeve lokale që ka bërë xhiron këtë javë ka të bëjë me shikimin e supozuar të një ‘siluete të madhe’ që është fotografuar në digën Madin në komunën Atizapan de Zaragoza të Meksikës.

Imazhi u publikua më 19 mars në faqen e internetit të bashkisë lokale.

Disa besojnë se ajo tregon një krijesë – e përshkruar si një ‘dinosaur’ – që legjendat lokale thonë se banon në ujërat e liqenit dhe shikon zonën përreth si një lloj mbrojtësi.

“Me kërkesë të qytetarëve, qeveria e Atizapan de Zaragoza do të kryejë patrullime në rrethinat e vendit për të zbardhur misterin”, thuhet në faqen e internetit.

gpic=UID%3D00000bcb0f3c8b16%3AT%3D1679586116%3ART%3D1679586116%3AS%3DALNI_MYLoRAOmKWCU00Um3a7HRSMu2Cwqw&prev_fmts=0x0&nras=1&correlator=5576972952371&frm=20&pv=1&ga_vid=1845654361.1679586116&ga_sid=1679586139&ga_hid=1328280578&ga_fc=1&rplot=4&u_tz=60&u_his=6&u_h=768&u_w=1024&u_ah=720&u_aw=1024&u_cd=24&u_sd=1&dmc=8&adx=44&ady=1112&biw=1007&bih=560&scr_x=0&scr_y=0&eid=44759876%2C44759927%2C44759837%2C44777877%2C31073105%2C31071261&oid=2&pvsid=1679250017867505&tmod=1619530485&uas=0&nvt=1&ref=https%3A%2F%2Fwww.unexplained-mysteries.com%2F&fc=1920&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C720%2C1024%2C560&vis=1&rsz=%7C%7CeEbr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=128&bc=31&ifi=2&uci=a!2&btvi=1&fsb=1&xpc=cA7LrYkfob&p=https%3A//www.unexplained-mysteries.com&dtd=160Siç qëndrojnë gjërat, nuk ka asnjë shpjegim përfundimtar për imazhin, megjithëse skeptikët argumentojnë se ‘përbindëshi’ ka më shumë gjasa të jetë një specie e zakonshme vendase e kafshëve që jeton në liqen.

Një mundësi është se bëhet fjalë për një lloj krokodili, megjithëse kjo ende nuk është konfirmuar.