Përfundoi Festivali i 12,Ndërkombëtar i Poezisë në Boras të Suedisë.


Nexhi Hasani

Përfundoi Festivali i 12 , Ndërkombëtar i Poezisë në Boras të Suedisë.

The 12th International Poetry Festival ends in Borass, Sweden.

Jam e nderuar që isha pjesë e programit të organizuar nga Qendra Kulturore Shqiptare “Migjeni”, Boras (Borås).

Të ftuar specialë nga Londra, Vjena Kosova, Gjakova, Shqipëria dhe Suedia. Tashmë, kjo Organizatë ka lëshuar shtat dhe bukuri, si në fjale e mendim akademik. Thjeshtësia, dashuria që shqiptarët në Boras dinë të dhurojnë, jep krenari për të gjithë Diasporën. Kulturë e disiplinë për t’u marrë shembull…

Faleminderit, z. Sokol Demaku! Faleminderit të gjithë stafit tuaj! Faleminderit, miq të Borasit!

jkl