Përmeti jonë i bukur!Afroviti Kruti


Pemeti jonë i bukur,i stolisur,

Në ç’do vënd unë kam gjezdisur,

Në ç’do anë që të hedhësh sytë,

Bukuria shtohet përditë !

Me turistë dhe njerëz të mirë,

Përmetit i japin dritë,

Trëndafila e menekshe,

Lule të bukura plot me errë !

O përmet vënd i bekuar,

Unë kam shumë për të shkruar,

Djem e vajza, bura e gra për mrekulli,

Krenohemi të gjithë me ty !

Lumi Vjosa për karshi,

Guri i qytetit në anë

Me artista e këngëtarë

I japin bukuri të rrallë !

U kënaqëm në Përmet,

Se është vëndi gjithë lezet,

U ngjitëm lartë në mal,

Në bredh të Hotovës vamë !

Pamë bukuri të rrallë,

Lisat, bredhat rradhë, rradhë,

Ishte nostalgji e paparë,

Ujët në çezëm rridhte si kristal !

@Afroviti Kruti

Përmet..24 /8 / 2023

Mund të jetë një imazh i 2 persona, afishe dhe teksti

2Shepresa Zurnaci dhe Iliaz Bobaj