Përplasja e frikshme me UFO-n e la të moshuarin ‘të ngrirë në tokë’


A pa Woodcock vizitorë të huaj, apo diçka tjetër? 

Gerry Woodcock hasi në diçka potencialisht jashtë kësaj bote një pasdite vere katër vjet më parë.89-vjeçari, në pension, pronar i dyqanit të produkteve të peshkut, i cili jeton në Cliffton, Angli, po kthehej në shtëpinë e tij rreth orës 17:30 pas një udhëtimi peshkimi, kur vuri re diçka në qiellin lart.

“Ajo që pashë ishte një top i madh portokalli, i madh sa dy avionë, i ndjekur nga dy objekte të tjera gri,” kujton ai. “Ai erdhi nga perëndimi dhe shkoi drejt lindjes.”

“Ishte joreale, isha ngrirë në tokë sa ishte aq e gjallë. Retë ishin në një lartësi mesatare dhe ishte pak sipër tyre. Ishte absolutisht e rrumbullakët, nuk kishte zhurmë vetëm duke lëvizur.”

“Ata nuk ishin të kësaj bote.”

Woodcock shpreson se duke folur për psherëtimat e tij do të inkurajojë dëshmitarët e tjerë të dalin përpara.

Unë kam parë diçka që ndoshta askush tjetër nuk e ka parë,” tha ai. “Kjo dëshmon pa dyshim se ata (alienët) janë atje, njerëzit mendojnë se është një ngarkesë me mbeturina, por nuk është. Ata janë padyshim atje.”

Sipas djalit të tij, përvoja ka pasur një ndikim të thellë tek ai.

“Ishte një gjë e pazakontë që ai pa dhe nuk mund ta lërë të shkojë”, tha ai.

“Çdo herë ai do ta përmendë atë, ai shikon dokumentarë UFO që kur e pa atë. Ai e kuptoi se atje kishte UFO.”

“I besoj, besoj se ka objekte që nuk i dimë se çfarë janë”.

About Post Author