“Personaliteti që ke krijuar…”Sheqere Sina Ozuni”


Ruaje “

Mos e humbè ,bindu femijes tend ” qepe gojen “/mos dègjo botèn “/mos e shit fèmijen ,/

sepse vete mosha ….

Je lodhur shumè

Nè tru qelizat nuk riprodhojnè ,vdesin !

Nè moshè te madhe mbèshtetu ne familje ,mos beso kurrèkènd .mos ha provokime ..?

Degjo djalin ose vajze kur….i ke te zgjuar kur e lavdèron shoqèria “

Degjoji mendimin ,

degjojii : se mosha bèn tè vetèn dhe humbet ate qè ke krijuar !

“Kur nuk ke fèmij hesht..”

Sepse ai qe nuk tè do ?

“Qèllimi èshtè do humbi ate personalitet qe ke krijuar “

tè shkatèrrojè familjen .

Dègjoje bindu femijes tend ,

se ne moshe te madhe je bère ti si femi “

vitet tè kane lodhur ,

femija yt eshte si babai dhe do tè mbajè pèr dore …!

“perveç familjes mos beso kurrèkènd !”

“Sheqere Sina Ozuni “

Albania ./