Përurohet libri: “Simbole të lirisë”-Zymer H. Haliti


Sot në sallën e Teatrit Adriana në Ferizaj ,para shumë qytetarëve, u përurua libri “Simbole të lirisë”të autorit e atdhetarit të devotshëm Musa Emini.

Të pranishmit i përshëndeti edhe kryetari i Komunës Agim Aliu,i cili e përgëzoi autorin për këtë libër plot vlera kombëtare.Ndërsa për vlerën e librit folën redaktori prof Tefik Ajvazi si edhe recenzetët Musli Marevci dhe Rizah Reshani.