Përvojat e tij të UFO-ve janë hetuar si nga NASA ashtu edhe nga CIA


Christopher Bledsoe pohon se përvojat e tij të UFO-ve janë hetuar si nga NASA ashtu edhe nga CIA.

Çudia filloi në vitin 2007 kur ish-manjati i ndërtimit – tani 62-vjeç – ishte i pafat dhe kishte hyrë në pyll në Karolinën e Veriut me mendimet për t’i dhënë fund jetës së tij.

Me t’iu afruar liqenit Cape Fear, megjithatë, ai pa diçka që do të ndryshonte këndvështrimin e tij për gjithçka – dy rruzull misterioze që fluturonin rreth 150 metra mbi majën e kodrës.

“Unë arrita 40 metra në majë të kodrës, bërtita, “kush është atje lart, më ndihmoni” dhe kurrë nuk prisja të shihja atë që pashë,” tha ai.

Çuditërisht, ai pohon se këto rruzull kanë vizituar shtëpinë e tij çdo ditë prej vitesh, duke nxitur interes si nga NASA ashtu edhe nga CIA, të cilët kanë shpenzuar kohë duke hetuar historinë e tij.

Bledsoe gjithashtu pretendon se ai ishte ftuar të merrte pjesë në një studim të ‘materialeve jo-tokësore’, me studiuesin Tim Taylor që vendosi një copë metali anormal në dorën e tij për të kërkuar një reagim.

“Ata po kërkonin një reagim dhe unë kisha një nga të vetmit që kishin parë ndonjëherë”, tha ai.

“Taylor tha se ai kurrë nuk ka parë diçka të tillë.”

Është e paqartë se çfarë u bë me hulumtimin ose nëse shikimet e rruzullit mbi shtëpinë e tij janë vërtetuar përfundimisht ndonjëherë.

Megjithatë, ajo që është e sigurt është se ai mbetet i bindur edhe sot e kësaj dite se çdo fjalë e historisë së tij është e vërtetë.