Peticioni i ri i bën thirrje qeverisë amerikane të publikojë video të UFO-ve


Peticioni synon të bindë zyrtarët e qeverisë amerikane që të publikojnë pamjet e klasifikuara të UFO-ve për publikun.

Ndërsa gjërat kanë ecur në drejtimin e duhur në lidhje me zbulimin e UFO-ve në vitet e fundit, fakti mbetet se shumë nga provat vazhdojnë të mbeten të klasifikuara dhe të paarritshme.

I prirur për të parë këtë material të publikuar për publikun, entuziast i UFO-ve Adam Goldsack, i cili është nga Britania e Madhe, ka krijuar një peticion të ri duke kërkuar që prova të tilla të vihen në dispozicion.

“Teknologjia radikale ‘transmedium’ e fenomeneve ajrore të paidentifikuara (UAP) aktualisht po fshihet nga publiku amerikan,” shkroi ai. “Raporti preliminar i UAPTF-DNI për UAP zbuloi se 143/144 raste ishin klasifikuar si “të paidentifikuara”.

“Ne kërkojmë që zyra e re e UAP e krijuar nga Kongresi të vërë në dispozicion të gjitha videot dhe rastet e paklasifikuara në mënyrë që shkenca civile të mund të hetojë dhe ta kuptojë më mirë këtë teknologji.”

Peticioni, i cili mund të gjendet -ketu – deri më tani ka arritur të nxjerrë vetëm mbi 3,800 nënshkrime, por gjithashtu ka marrë një vëmendje në rritje të mediave, që do të thotë se me kalimin e kohës ky numër duhet të rritet ndjeshëm.

Megjithatë, mjerisht, pavarësisht nga numri i nënshkrimeve që merr përfundimisht, duket e pamundur që qeveria amerikane të bëjë një lëvizje për të deklasifikuar pamjet video të UFO-ve bazuar vetëm në këtë.