Petraq Kote-Ju po ikni


…Ju po ikni. Ikni bijtë e mi, ikni dhe punoni fort në vendet e atyre që më 1913 na coptuan kombin, bëni para dhe kthehuni e investoni në çdo cep të kētij vendi! Arbēria është e gjitha e bekuar, e gjitha tokë e shenjtë. Në një vend ku prodhohet buka dhe uji, është Zoti. E keqja kryeministrore do të jetë e përkohëshme bijtë e mi. Ju dua shumë.
S’ ka si të jetë ndryshe, ju jeni lisat e mi të gjakut.
Mos u ligështoni!